www.galleryweekendbudapest.com/

Talking Galleries

Talking Galleries


2014. szeptember 29-30-án kerül sor a Talking Galleries elnevezésű szimpózium megrendezésére Barcelonában.

Molnár Annamária (Molnár Ani Galéria,) és Hans Knoll (Knoll Galéria Budapest) a „JOINT GALLERY EVENTS vs. GOING SOLO” című panelbeszélgetésen vesznek részt.

További információk:
www.talkinggalleries.com/

Art Market Budapest 2014

Art Market Budapest 2013


2014. október 9-12. kerül megrendezésre a hazai kortárs képzőművészeti vásár az Art Market. Egyesületünk továbbra is a vásár szakmai együttműködő partnere, Deák Erika (Deák Erika galéria) a vásár Szakmai Testületében képviseli a tagokat. Az egyesületi tagok közül az acb, Deák Erika, INDA, Kisterem, NextArt, Várfok, VILTIN, Vintage galériák vesznek részt a vásáron.

További információk:
www.artmarketbudapest.hu
www.facebook.com/ArtMarketBudapest

Gallery Weekend Budapest 2014

Gallery Weekend Budapest 2014


A Kortárs Galériák Egyesülete és a Kreatív Platform Kortárs Művészeti Alapítvány szeptember 13–14-én megrendezi a Gallery Weekend Budapest-et (GWB), a hazai kortárs képzőművészet új fesztiválját.

Tovább...


Prestige Viniatura

Prestige


A Kortárs Galériák Egyesületének 6 taggalériája és a Prestige Reserve Club együttműködésében kortárs művészek alkotásainak reprodukciói jelennek meg zsűrizett Prestige Reserve borok címkéin. A projekt 2013. december 11-én indult sajtótájékoztatóval a művészek, a művek, a galériák és a borászok bevonásával.

Tovább...


Art Market Budapest 2013

Art Market Budapest 2013


Az Art Market idén harmadik alkalommal 2013. november 28 és december 1. között látogatható a budapesti Millenáris Parkban. A vásáron csaknem húsz ország kiállítói - galériák, gyűjtemények, művészeti projektek - mutatják be mintegy 500 alkotó munkáit.

Tovább...


ARTplacc 2013 - kortárs művészeti fesztivál és vásár

ARTplacc 2013


2013. augusztus 16-20
Megnyitó: 2013. augusztus 16. (péntek) 19h
Helyszín: Tihany
Kiállítók: Deák Erika Galéria, DOVIN Galéria, Erdész Galéria, Faur Zsófi Galéria, Gaudens Pedit Galéria, INDA Galéria, kArton Múzeum és Galéria, Molnár Ani Galéria, Mono Galéria, Nessim Galéria, NextArt Galéria, Várfok Galéria

További információ: www.artplacc.hu

ARTplacc 2013

©Kortárs Galériák Egyesülete