Elnökségi tagok


Elnök: Tallér Ágnes – INDA Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Alelnök: Pilinger Erzsébet – Knoll Galéria
Alelnök: Dián Krisztina – Viltin Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Felügyelő bizottság elnöke: Valkó Margit – Kisterem Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Felügyelő bizottsági tag: Pőcze Attila – Vintage Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Felügyelő bizottsági tag: Dián Krisztina – VILTIN Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Etikai bizottság elnöke: Tallér Ágnes – INDA Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Etikai bizottsági tag: Szalóky Károly – Várfok Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Etikai bizottsági tag: Hegedűs Orsolya – acb Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nemzetközi Vásár csoport elnöke: Valkó Margit – Kisterem Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Nemzetközi Vásár csoport tag: Hegedűs Orsolya – acb Galéria – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Korábbi elnökségi tagok


2011. február – 2014. január
Elnök: Molnár Annamária – Molnár Ani Galéria
Alelnök: Szalóky Károly – Várfok Galéria
Alelnök: Deák Erika – Deák Erika Galéria

2010. február – 2010. november
Elnök: Délceg Katalin – Dovin Galéria (✝)
Alelnök: Deák Erika – Deák Erika Galéria
Alelnök: Szalóky Károly – Várfok Galéria


 
©Kortárs Galériák Egyesülete